Er du den lykkelige ejer af en bar eller restaurant, så ved du godt, at det ikke kun handler om at lave god mad og mikse spændende drinks. Hvis din bar eller restaurant skal blive en succes, skal der mere til, og en af de ting kunne være spændende arrangementer og events for dine kunder.

Hvis det skal lykkes, skal du have system i dit salgsarbejde og aftaler med kunder, og til det kan du bruge et CRM-system Men hvad er crm, vil du måske spørge. Ja, det er en forkortelse for Customer Relationship Management og er i praksis et it-system, som kan hjælpe dig med at systematisere dit salgsarbejde og skabe et godt overblik over aftaler og kunderelationer. Med et godt CRM-system, som du blandt andet kan finde hos virksomheden Lime CRM, kan du professionalisere dit arbejde og skabe grundlaget for en sund forretning.

Vinsmagning og andre events

Noget du kan kaste dig over og skabe mere forretning på, er at lave vinsmagninger for dine kunder, som du kan invitere til lukkede seancer, hvor en af dine vinleverandører kommer forbi og præsenterer interessante vine fra forskellige verdensdele.

Du kan også arrangere særlige aftener, hvor dine kokke udvikler menuer med tilhørende cocktails i stedet for som traditionelt at servere en vinmenu. Det er højeste mode at kombinere mad med spiritusbaserede cocktails, men det er også en helt særlig disciplin at frembringe ikke-alkoholiske cocktails, som passer til de enkelte retter. Der er efterhånden mange, der ikke ønsker at drikke alkohol, og dem skal der være spændende tilbud til, der rækker ud over danskvand og forskellige former for saft.

Du kan også vælge at henvende dig til professionelle kunder og for eksempel arrangere særlige events for firmaer, som rækker længere ud end de sædvanlige firmamiddage og julefrokoster. Det kan for eksempel være en god idé at samarbejde med firmaer om at lave arrangementer, hvor deres medarbejdere kan komme og være med til at blande drinks og på den måde gennemføre noget, der kan fungere som teambuilding – og som er sjovere end at klatre i træer, som mange ellers finder på, når medarbejderne skal rystes sammen og blive bedre til at samarbejde.

Der er masser af muligheder for at skabe gode events, og med et godt CRM-system kan du styre samarbejdet med dine bar- og restaurantkunder optimalt.

Divi