Måske har du allerede grebet muligheden – men hvis ikke, så vil vi opfordre dig til at udvide din restaurantforretning med takeaway. Ofte har vi forbundet takeaway med hurtig og billig mad en fredag, når vi kommer trætte fra job og ikke orker at gå i gang med at lave et måltid mad selv. Men ikke mindst i coronatiden er takeaway begrebet blevet udvidet kraftigt, så vi i dag kan få luksus takeaway også fra de fineste restauranter. Vil du selv med i dette game og levere gourmet takeaway fra din restaurant, så skal du gribe ud efter muligheden nu.

Anskaf en varebil

Det kræver naturligvis et vist setup, hvis du vil i gang med at levere takeaway. Du skal for eksempel have mulighed for at pakke maden ned, så den kan holde sig varm, og så kunne levere den ud til kunderne, hvis de ikke alene skal kunne hente den hos dig. Vil du levere ud, vil vi foreslå, at du anskaffer en varevogn, så du har et praktisk køretøj at bringe maden ud i.

Indretningen af den kan du få foretaget hos bileksperten worksystem, som arbejder med professionel indretning af biler til arbejdsbrug. Du kan hos Worksystem få indrettet bilen fuldstændig, så den matcher dine behov for at kunne levere maden ud hurtigt og professionelt, sådan som dine kunder vil forvente.

Worksystem kan også indrette din bil, så du kan få løst alle dine administrative opgaver i forbindelse med leverancerne på stedet. Det vil lette dit kontorarbejde derhjemme, og dermed er Worksystem i den grad også med til at give dig et både mere effektivt og lettere arbejdsliv.

Fordele og ulemper

Der er som ved så meget andet selvfølgelig både fordele og ulemper ved takeaway. Takeaway, hvor du leverer maden ud, betyder selvfølgelig, at kunderne ikke besøger din restaurant og ser dens flotte indretning, og det kan jo betyde, at de mister en oplevelse, der kunne have fået dem til også at prøve at spise på din restaurant. Men blandt fordelene er, at du kan få mere omsætning gennem din restaurant og også en større indtjening, fordi du ved takeaway ikke skal lønne tjenere og i det hele taget servicepersonale på det niveau som du skal, hvis de spiser i dine lokaler.

Takeaway er med sikkerhed kommet for at blive, og vi vil råde dig til at ride med på bølgen, mens den endnu er i sin vorden og har masser af kraft i sig.

Divi