Er du så heldig at drive en restaurant med gode kunder, så ved du også, at det er en god idé fra tid til anden at shine lokalerne op og skifte lidt ud i udsmykningen. Så får dine kunder hele tiden nye oplevelser og har lyst til at komme igen, ikke kun fordi din mad selvfølgelig er god, men også fordi de får nye visuelle oplevelser. Dine ambitioner behøver ikke at blive verdens flotteste restaurant, men hvorfor egentlig ikke?

Men hvordan kan du udsmykke din restaurant? Her giver vi nogle ideer til, hvordan du kan få skabt gode og indbydende rammer for at give dine spisende gæster gode oplevelser – uden at du skal tømme kassekreditten totalt.

Udsmyk væggene

En nærliggende ting at gå i gang med, er at udsmykke dine vægge med billedrammer, som du kan bruge til at indramme motiver af mange forskellige slags. Du kan få et hav af forskellige billedrammer i webshoppen Desinio, udført i forskellige materialer og mange forskellige størrelser. Det er ikke dyrt at anskaffe flotte billedrammer, og derfor kan du roligt anskaffe mange og for eksempel indrette en hel billedvæg.

Motiverne du kan komme i dine nye billedrammer kan være mange forskellige. Driver du en etnisk restaurant, er det nærliggende at bruge motiver fra det land, der er hjemsted for den mad, du serverer, så gæsterne har udsigt til smuk natur eller spændende bymiljøer, mens de spiser. Eller hvad med at ramme fotos af dine glade gæster ind i dine nye billedrammer? De skal naturligvis give dig lov til at gøre dette, men mon ikke de gerne vil vise, at de har været glade for at besøge dig?

Lav et legehjørne

Er din restaurant et sted, hvor børn er mere end velkomne, så vil vi foreslå, at du indretter et hjørne specielt til dem. Et legehjørne kan give forældrene ro til måltidet, og måske kan dine små gæster finde sjove nye legekammerater, mens deres forældre sidder ved bordene og spiser? Det er en velkendt sag, at det kan være svært at få danske børn til at sidde stille ved et bord ret lang tid af gangen, så det er en god idé at indrette et legehjørne til dem i din restaurant.

Friske farver i servicerummene

Vi vil også anbefale dig at friske servicelokalerne op. Ny maling på toiletterne og i receptionsområdet vil friske det hele op. Du kan bruge farverne til at lægge en ny stil – tiden er forbi, da alt skulle være lyst, og man kan skabe lækre miljøer ved at kombinere mørke farver med skinnende kontraster og træfarver. Det er en meget overkommelig måde at skabe et forandret miljø i dine lokaler på, og vi er sikre på, at dine kunder vil kvittere ved at komme på besøg igen og igen.

Konkurrencen i restaurantverdenen er stor, og det er vigtigt at være med på beatet, hvis man skal holde fast i kunderne. Selvfølgelig er udgangspunktet for det hele det perfekte måltid, men det udgøres ikke af maden alene – det handler også om at tilbyde flotte og indbydende omgivelser.

Divi