Nu hvor barer og restauranter er åbnet igen, er der mange af os, som nyder at tage ud i byen og få god mad og drikke. Det er nu muligt at spise ude sammen med familien eller gå til vinsmagning med vennerne, og det benytter vi os af. Uanset hvor I landet du bor, så arrangeres der vinsmagning, som du kan gå til, du skal blot tilmelde dig.

Bliv præsenteret for nye vine

I en lang periode har det ellers kun været takeaway menuer, som restauranterne kunne tilbyde. Det var der mange danskere, som var glade for, og der blev købt meget lokalt takeaway. Aarhusianerne er dog blevet trætte af takeaway i 2021, så det er godt, at der er åbnet op for bar- og restaurationsbranchen igen. Nu kan vi sidde både indendørs og udendørs og blive forkælet med god mad og vin. Kan du lide at drikke vin, så er du sikkert også ivrig efter at komme til vinsmagning igen og blive præsenteret for nye, spændende vine. Når man går til vinsmagning, er der mulighed for at købe vin med hjem bagefter. Men du kan også gå online og bestille de gode vine hos Vinoteket og få dem leveret til døren. Så kan du sidde derhjemme og nyde vinen.

Nye bar-koncepter

For mange af os er det dejligt, at vi kan vende tilbage til de barer, som vi kender, og at de stadig er indrettet på samme måde som før corona-krisen. Det gælder for eksempel Falernum på Værnedamsvej i København. Men der er også steder i bar- og restaurationsmiljøet, hvor der tænkes i nye baner og tages højde for restriktions- og afstandskrav i fremtiden. I Odense åbner der fx en ny bar med et nyt koncept, hvor der også er udendørsarealer og andre aktiviteter. Så befinder du dig på Fyn er der bestemt flere muligheder for både at prøve vinsmagning eller andre bar-koncepter.

Divi