Hvis du driver en restaurant eller café, så ved du, at noget af det vigtigste er at kunne tilbyde en lækker weekendbrunch. Folk elsker at komme ud en lørdag eller søndag formiddag og nyde en lang morgenmad eller brunch på en hyggelig restaurant. det behøver ikke være i Michelin-klassen, men det skal være godt og lækkert og rumme nogle klassikere, som alle danskere kan lide. Her er nogle tips til, hvad du kan servere.

Husk knækbrødet fra Wasa.com

Noget af det vigtigste ved en brunch er godt og lækkert brød, som de fleste elsker. Du kan for eksempel servere lækkert surdejsbrød, luftige croissanter – og ikke mindst knækbrød fra WASA.com, som er en klassiker ved enhver brunch. Knækbrød passer godt til både ost, pålæg og marmelade og er derfor velkomment hos de fleste.

Husk også at servere lækre æg – blødkogte, røræg eller måske spejlæg. Sammen med tomat og andet grønt er det et vigtigt indslag i en mættende og sund brunch. Frugt er også afgørende for, om gæsterne synes om jeres brunch.

Endelig må der også godt være lidt sødt, som kan afrunde en god brunch. Danskerne elsker wienerbrød, men også de klassiske croissanter hører til en brunch. Du kan også kigge sydpå og servere små lækre kager og kiks – så kan det ikke blive hyggeligere.

Divi