Det er vigtigere end nogensinde før at have en restaurant med et fedt interiør. De lækre restauranter lægger op til film og billeder på sociale medier, og hvis du søger inspiration til dit næste Instagram-oplæg, kan du finde det lige her.

Spis mexicansk i flotte omgivelser

Llama er en sydamerikansk kælderrestaurant, som ligger i Lille Kongensgade i København. Her er der farverige mexicanske kalker fra gulv til loftet og moderne møbler i lækkert sort træ. Llama modtog i 2015 prisen som værende den flotteste restaurant i verdenen, og derfor er det værd at besøge den københavnske restaurant.

Står du og skal designe en kommende restaurant, kan du passende kaste et blik på Familietapeter.dk. Der er tendens til at benytte tapet til væggen, som kan tilføje tekstur, og det kan også skabe en fornemmelse af luksus.

Et design med lækkert tapet er en fremragende ide, da det danner grundlag for gode baggrunde til fotografering. Som nævnt i indledningen af artiklen kan den rigtige baggrund gøre en enorm forskel. Man kan sige, at det er “gratis” reklame, at dine gæster lægger billeder op på fx Instagram eller Facebook og motiverer andre til at besøge restauranten. De mest delte billeder af restauranter har alle én ting til fælles: de ser brandhamrende godt ud.

Divi