Der er nogle billeder, som bare gør sig bedst i en ramme med masser af finurlige sving, og som slet ikke vil gøre sig i en blankskuret metalramme, som mange bruger i dag. Men det er din stil, og måske billedets historie som angiver, hvilken ramme, du bør bruge. For vi skal jo nok være ærlige og sige, at moderne billedrammer til et portræt af Christian IV fra hans egen tid ikke vil se så godt ud.

Billedrammer er også med til at fuldende billeder, og det vil give de helt rigtige omgivelser til en hvilken som helst restaurant eller bar. Det er et område, hvor du nemt kan ramme den helt rigtige stemning, med meget få virkemidler. Hvem kan ikke lide at komme ind til god mad og drikke, og så samtidig have fantastiske omgivelser. Billeder på bordene, på væggene, ved indgangen, ved toiletterne og alle andre steder, hvor de nu ellers passer naturligt ind.

Det trækker opmærksomhed til sig fra alle kanter, hvis der er en god indretning, der passer til maden og resten. Som ejer af en restaurant eller bar, så har du sikkert et tema, og det gennemførte tema er det, der er diskret og passer til resten. Eller også er det noget, der skriger. Der er ikke en ledig kvadratcentimeter på væggene, for alt er billeder. Det vil også få folk til at tale.

Divi