Slap af i Studsgade i centrum af Aarhus er en restaurant, der er et besøg værd. Maden er både spændende og anderledes, og der er en del forskelligt på kortet. Man kan også få noget godt at drikke. Om man vil nyde øl, vin eller andre former for spiritus til maden, er helt op til en selv – man skal dog være fyldt 18 år for at kunne det. Der er også mange andre gode drikkevarer, og der bydes på blandt andet juice, vand og sodavand. Når det kommer til menuen, kan man få helt op til tre retter, men man kan også få simple retter som eksempelvis burger eller en sandwich. Det er også til at betale sig fra at besøge et sted som dette, og der vil som regel ikke være alt for mange mennesker. Man kan sagtens komme forbi en hverdagsaften, mens det også er helt oplagt at besøge Slap af i weekenderne. I weekenderne må man dog regne med, at der sker lidt mere, og der er også mange, der tager forbi og spiser her, inden de skal en tur i byen. Slap af er med andre ord et rigtig dejligt spisested at besøge.

[IMAGE=fUbBKQefI9fD.jpg]

Hvis man gerne vil spise på Slap af, kan man sagtens tage børnene med. Selvom man ikke kan vælge deciderede børnemenuer, så er der med sikkerhed noget, de kan spise. Der er mange, der gerne vil have børnene pænt klædt på, når de skal ud at spise, og hvis man er til det, kan man kigge nærmere på Lyle and Scott. Når børnene er med, vil de sikkert gerne have en burger eller noget andet i den retning, og ofte bliver børn også meget glad for at drikke en sodavand. På Slap af kan børn også hygge sig og føle sig godt tilpas. De vil med sikkerhed også kunne lide maden. Når man rigtig skal ud at hygge sig, og man er i Aarhus, så kan det være en rigtig god oplevelse at besøge Slap af. Åbningstiderne kan man finde på deres hjemmeside.

Aarhus er alt i alt en by, der er meget oplagt at besøge, og det er den, uanset hvor i landet, man holder til. Man kan stille og roligt kigge en tur i byen, og så kan man ellers bare slutte af med at få sig lidt god mad. [IMAGE=fUbBKQefI9fD.jpg] Med udsøgt mad og god kvalitet, kan man tilfreds vende hjem fra byen – og så er der jo altid en god grund til at komme i gang. Inden vi har set os om, vil vores verden have udviklet sig, og det er en god idé at tage alle de gode oplevelser med os hver eneste dag.