Byen kalder. Det gør Aarhus også. Det er nemlig her, du skal besøge den bedste bar, der findes i landet. Det er i hvert fald vores mening, men vi ved også, at der er andre, der har mange andre yndlingsbarer rundt omkring i det danske land. Men inden vi fortæller dig nærmere om den bar, du skal besøge, så vil vi fortælle dig, at et besøg rundt i Aarhus altså naturligvis kræver de helt rigtige sko. Du skal være godt klædt på, når du skal af sted, for på den måde kan du også holde til langt mere trav i både gaderne og nattelivet. Med et par gode Ecco sko er du godt klædt på, og du vil også kunne holde til at vandre hele natten. Så bliver det ikke en bedre tur.

Når en god bar skal vælges, er der selvfølgelig mange ting, som man skal komme ind på, når det drejer sig om en god vurdering. Baren skal have god betjening og et godt personale, og så skal den selvfølgelig have en helt masse gode drinks. En drink er ikke bare en drink – den skal nemlig være helt unikt sammensat, og så skal den smage så godt, at man letter helt til skyerne. Sådan skal det i hvert fald føles, når man er af sted i byen, og det er uanset, om det er sammen med drengene eller pigerne, at man er af sted. Det er vigtigt at huske, at drenge altså også kan være ganske vilde med et par gode drinks. Derudover skal baren have en hel masse gode øl. Ikke blot de gode gamle klassiske øl, men også en helt masse specialiteter og alle de bedste øl fra udlandet.

Derudover skal en bar altid spille god musik. Denne skal ikke være for høj eller lav, og dansegulvet skal også være på sin plads. Der skal være plads nok, og det skal altså ikke være overproppet. Det skal også være fedt at hænge i bardisken i baren, og man skal kunne sidde godt. Derudover skal det være muligt at tale med hinanden, uden at musikken overdøjer alt og alle. Sidst, men ikke mindst, skal stedet hverken være for stort eller lille. Vi har fundet frem til, at vi vil anbefale ZenZa i Aarhus som en af de absolut bedste barer i nattelivet. Her er god stemning, og folk er heller ikke alt for unge derinde. Det er med til at gøre stemingen meget bedre, når folk er over 25 år. Det er et skønt sted, hvor man kan både danse og drikke, og man kan også sagtens blive ved helt til den lyse morgen, hvis det er det, man har lyst til.

Divi