Die Kneipe

Kælderbaren
Kælderbaren er stedet, hvor du vælger en velskænket fyraftens fadøl. et dejligt glas vin med snacks, en espresso med kage og evt. en avec efter dagens prøvelser, eller inden du skal videre.

Atmosfæren er afslappet med charmerende betjening. Her er mulighed for at hygge og snakke, mens vi spiller udsøgt musik på pladespilleren i genren: jazz, blues og alt muligt andet som vi/I har lyst til .

Væggene er prydet med permanent udstilling af fotografen Carsten Ingemann’s billeder, som bringer dig til fjerne afkroge af verden.

Her er terninger, kort og brætspil, en krog til at tale mere privat, en snak i baren. Her kan du også nyde din cigar, pipe eller cigaret uden at blive buh’et af.

Bliver du sulten, er der varm mad ovenpå i Galathea Kroen fra kl.17 til 21

Efter 21 kan man altid få lidt små mad til øllet, spørg i baren.

Kælderbaren åbner op for nye arrangementer og trolde i æsker på hverdage, hvor du har mulighed for at eksponere dit kunstneriske talent. Her kan du prøve dig af overfor et positivt publikum i intime rammer, hvad enten det drejer sig om levende musik, klovneri, tryllekunst, maskespil, historiefortælling, eller hvad du ellers har på hjertet.

“ØVELOKALET” – Her afprøver musikere nyt materiale (max trio’er)
“VARIETÉ” – Optræden ved forskellige kunstnere
“DJ-AFTEN HYGGE” – Her spiller DJ’s musik fra deres private samling
KÆLDERBAREN kan lejes til private arrangementer: Receptioner, events, you name it!

Kælderbaren har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 16 til 24.

Lej din egen bar: Kontakt os hvis du står og mangler et sted at holde fødselsdagen, receptionen, bogudgivelsen.